Wat kun je ervaren?

Een wel heel spannende titel, want eigenlijk ervaart iedereen een behandeling weer verschillend. Ook een volgende behandeling kan door dezelfde persoon vaak weer anders beleefd worden dan de vorige. In het algemeen ervaren veel mensen tijdens een fysieke behandeling een intense en weldadige warmte en in combinatie hiermee een volledige ontspanning.

Omdat Reiki op verschillende niveaus werkt, is het mogelijk om op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau ‘effecten’ van Reiki te ervaren, zowel tijdens als na de behandeling. Deze effecten zijn tijdelijk en variëren vaak per handpositie. Meestal adviseer ik om alles over je heen te laten komen zoals het komt: het is de unieke ervaring van Reiki in actie.

Direct na een behandeling voelen veel mensen zich meestal heel ontspannen tot slaperig. Actief en bruisend van energie is evengoed mogelijk! Een goede nachtrust kan een van de Reiki cadeautjes zijn. Verandering in de stoelgang en  de werking van de blaas kunnen voorkomen ten gevolge van de ontgiftende werking van Reiki. Verandering in emoties of beleving worden ook genoemd. Een cliënte vertelde verbaasd dat zij zich ‘zomaar gelukkig’ voelde.

Reiki is in het algemeen pijn verlichtend en werkt ondersteunend  bij medische behandelingen, zoals bijvoorbeeld bij chemokuren. Ondersteuning van het immuunsysteem en het bevorderen van eetlust zijn ook bekende Reiki-effecten.

Kortom: elke Reiki behandeling is uniek! Zij wordt anders ervaren dan de voorgaande en ook de volgende zal verschillen wat betreft beleving: een eigenschap die mijzelf nog altijd verwondert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s