Wat kun je ervaren?

Een wel heel spannende titel, want eigenlijk ervaart iedereen een behandeling weer anders. Ook een volgende behandeling wordt vaak weer anders beleefd dan de vorige.  Algemeen gezegd ervaren veel mensen tijdens een behandeling een intense en weldadige warmte en in combinatie hiermee een volledige ontspanning.

Omdat Reiki op verschillende niveaus werkt, kan je op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau ‘effecten’ van Reiki te ervaren, zowel tijdens als na de behandeling. Deze effecten zijn tijdelijk en variëren vaak per handpositie. Meestal adviseer ik om alles over je heen te laten komen zoals het komt: het is de unieke ervaring van Reiki in actie.

Reiki werkt in het algemeen ontspannend, pijn verlichtend en ondersteunend  bij medische behandelingen. Ondersteuning van het immuunsysteem en het bevorderen van eetlust zijn ook bekende Reiki-effecten.

Elke Reiki behandeling is uniek! Zij wordt anders ervaren dan de voorgaande en ook de volgende kan verschillen wat betreft beleving.  Het is deze eigenschap die mijzelf nog altijd verwondert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s