Contact

Reiki Jadaim bevindt zich in de voormalige koetsierswoning van het koetshuis op landgoed Heuven, in het Nationaal Park Veluwezoom.

Heuvenseweg 9, 

6991 JE  Rheden,

 

T  06 29385462

E  jadaim.reiki@gmail.com

B  NL25 INGB 0001 0526 99 t.n.v. L.M.van der Pot-Roobol

https://www.facebook.com/reikivoormensendier

 

Bereikbaarheid per auto:

Bij ons huis is voldoende parkeergelegenheid. Indien je gebruik maakt van navigatie raad ik je aan om in plaats van bovenstaand adres, de locatie ‘Transferium Natuurmonumenten’ dat ook aan de Heuvenseweg ligt, in te voeren. Verzuim je dit te doen, dan krijg je van je tomtom misschien een prachtige toeristische route aangeboden wat eigenlijk helemaal niet verkeerd is!

Bij het Transferium aangekomen mag je verder rijden over een ‘bruggetje’ ondanks een verbodsbord voor gemotoriseerde voertuigen. Hieronder zie je een bord waarop het koetshuis – nummer 9 – wordt aangegeven. Dit verbodsbord mag je negeren, omdat je een bewoner van het koetshuis gaat bezoeken. En dan rijdt je inderdaad een verharde weg/zandpad op.Bij twijfel gewoon even bellen dan praat ik je naar de locatie!

Bereikbaarheid per OV:

Rheden heeft een NS station en er rijdt een bus met een halte nabij de Schietbergseweg. Vanaf het station en de bushalte is het gemiddeld 10 tot 15 minuten wandelen naar ons huis. Wandelen via de Heuvenseweg, langs de koetjes, is de kortste route.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s