Soorten behandelingen

Naast de volledige fysieke behandeling, zijn de volgende vormen mogelijk:

4 dagen  fysieke behandeling
Bij deze vorm krijg je vier aaneengesloten dagen een volledige Reiki behandeling. Deze vorm wordt als verdiepend ervaren en traditioneel als het begin van een helingsproces gezien.

Stoelbehandeling
Deze verkorte vorm is wellicht prettig om kennis te maken met Reiki. Ook kan het een alternatief zijn indien de volledige behandeling als te belastend wordt ingeschat. Deze behandeling kan zowel in mijn praktijk als bij je thuis plaatsvinden.

Behandeling op afstand
Deze behandeling maakt het mogelijk om Reiki te sturen naar personen en dieren die niet fysiek aanwezig zijn en kan ook voor meerder achtereenvolgende dagen worden afgesproken. Deze behandeling doe ik alleen bij cliënten met wie ik persoonlijk of telefonisch contact heb gehad en die eerder fysiek Reiki hebben ervaren. En bij voorkeur iemand ‘met Reiki’ in de buurt hebben.

De stoel- en afstandsbehandeling duren ongeveer 30 minuten

Behandeling dier
Deze behandeling vindt altijd bij je thuis plaats, in de vertrouwde omgeving van het dier. Het dier bepaalt waar en hoe lang het behandeld wil worden. Misschien is alleen een afstandsbehandeling op locatie gewenst….

Cadeaubon
Een origineel en bijzonder cadeau als je anderen met deze energie wilt laten kennismaken. Verschillende varianten zijn hierbij natuurlijk mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s