Soorten behandelingen

Naast de volledige fysieke behandeling, zijn ook de volgende vormen mogelijk:

4 dagen  fysieke behandeling
Bij deze vorm ontvang je vier aaneengesloten dagen een volledige Reiki behandeling. Deze intensieve vorm wordt als verdiepend ervaren en traditioneel als het begin van een helingsproces gezien.

Stoelbehandeling
Deze verkorte vorm is wellicht prettig om kennis te maken met Reiki. Het kan een alternatief zijn indien de volledige behandeling om welke reden ook niet mogelijk is. Deze behandeling kan zowel in mijn praktijk als bij je thuis plaatsvinden en duurt ongeveer 30 minuten.

Behandeling op afstand
Deze behandeling maakt het mogelijk om Reiki te sturen naar mensen en dieren die niet fysiek aanwezig zijn en kunnen eventueel voor meerdere keren worden afgesproken. Met behulp van kussens op de behandeltafel behandel ik de verschillende posities in de gebruikelijke volgorde en boots zo een fysieke behandeling na. Deze behandeling doe ik alleen op persoonlijke aanvraag, of op jouw verzoek voor je dier. In het laatste geval vind ik het prettig om met een foto van het dier te werken. Na afloop volgt altijd een verslagje, mondeling of per mail. Deze behandeling duurt minimaal 30 tot 45 minuten.

Fysieke behandeling dier
Deze behandeling vindt altijd bij je thuis plaats, in de vertrouwde omgeving van het dier. Het dier bepaalt waar en hoe lang het behandeld wil worden. Soms blijkt alleen een afstand behandeling op locatie mogelijk en dat is geen probleem. In de paragraaf ‘Reiki bij dieren’ wordt dit uitgebreider besproken.

Cadeaubon
Reiki is een mooi cadeau om te geven of te ontvangen. Een origineel en bijzonder cadeau als je anderen met deze energie wilt laten kennismaken. Verschillende varianten zijn hierbij mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s