Welkom bij Reiki Jadaim

IMG_20171113_163016

Op het Nationaal Park Veluwezoom, in de sfeervolle koetsierswoning van het Koetshuis aan de Heuvenseweg is mijn praktijk aan huis gevestigd. Een heerlijk huis om in te wonen en een schitterende plek om te midden van de natuur Reiki  behandelingen te geven en te ontvangen.

Bij goed weer is het mogelijk om in de tuin een behandeling te ontvangen in een soort natuurlijke ‘tuinkamer’ met voldoende privacy, om tussen de bomen en heesters, vlinders en vogeltjes van Reiki te genieten. En misschien wel het labyrint te lopen?

Een Reiki behandeling kun je hier eventueel vrij eenvoudig combineren met andere ontspannende activiteiten op loopafstand van ons huis… een bezoekje aan de schaapskooi brengen bijvoorbeeld, de thuisbasis van de Rhedense schaapskudde. Of een wandeling in de natuur: het bos bevindt zich letterlijk naast de deur!

 In de gemeente Rheden (Velp, Rheden, de Steeg, Ellecom en Dieren) staat de maand februari in het teken van het thema ‘Verliefd op de Veluwezoom’. Ook ik doe hier aan mee! Dit betekent dat je in deze maand 20% korting ontvangt op elke behandeling naar keuze waarvoor in februari een afspraak wordt gemaakt. Reiki en ‘vlinders in je buik’, het kan.

Misschien een aantrekkelijke manier om met deze bijzondere energie kennis te maken of om deze opnieuw te ervaren? En zoals hier boven al wordt aangegeven is het beslist een mooie kans om dit te combineren met een bezoek aan de schitterende natuur van de Veluwezoom. 

 

IMG-20180913-WA0012

Tenslotte de naam van mijn praktijk: Reiki Jadaim…wat betekent dat?

‘Jadaim’ betekent handen in het Ivriet en mijn handen zijn de instrumenten waarmee en waardoor ik met deze energie werk. Dit aspect wilde ik graag laten terugkomen in de naam van mijn praktijk. Susan Olson zegt het heel mooi:

“I’m never farther away from serenity and healing than my own hands.”

Een gedachte over “Welkom bij Reiki Jadaim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s